Radio Kosova Net Playlist

If you want to know which song is playing, Use our service to find it and Visit Radio Kosova Net Playlist page for all track list.

Now Playing:

FOLKLORIKE - VAJ I ÇIFTELISË
ARTAN BAKIA - SHAMIA E KUQE
92.1 Capital FM - Capital FM - Fast
DANI - Me Sabah
SHKURTE FEJZA - NESEMI HI XHA
VJOLLCA BUQAJ - LUTJE NUK PRANOJ
92.1 Capital FM - E vetme dhe unike
NEXHAT OSMANI - SKERKOJ FALJE
Motrat Mustafa - Hajde perhajer dasma
VËLLEZËRIT ALIU - T'I CAKRROJMË GOTAT
ROZANA RADI - 92.1 Capital FM
VJOLLCA LUKA - NËPËR FUSHA NDËR KODRINA
SHAQIR CËRVADIKU - KUR TË KAM PA MOJ BUKURI
VJOLLCA HAXHIU - JO, JO, JO
Fatmire Breçani - 92.1 Capital FM
GJYSTE VULAJ - DËSHTOI DASMA JONË
SHYHRETE BEHLULI - ZOR ME TE PA E ME U NDA
Mihrije Braha - Si cigaren e fundit më fike
92.1 Capital FM - Numri i Marketingut 038600921
Zeri i Gjelbert - Perparim Ramuka